Hierontapalvelut

Päähieronta & niskahieronta

Rauhoittavassa päähieronnassa käytetään lempeää hierontatekniikkaa. Jännitystä lievitetään akupisteitä painelemalla. Ihanaa hierontaa täydentää eteerisellä öljyllä – se auttaa rentoutumaan tai virkistää sopivasti.

Hinnat alkaen 25 €

Päähieronta & kasvohieronta

Valitse thaihierontaan perustuva itämainen pää- ja kasvohieronta kun haluat rentoutusta – tai energisoivaa virkistystä. Hieronta-alueen akupisteiden käsittely poistaa jännitystä ja kiihdyttää verenkiertoa. Mainio myös stressin lievitykseen. Hierontaa voidaan tehostaa myös rentouttavalla tai virkistävällä eteerisellä öljyllä.

Hinnat alkaen 50 €

Jalkahieronta

Aluksi jalkojesi iho puhdistetaan ja kuoritaan, sen jälkeen jalkaterän nk. heijastealueita painelemalla saat ihanan tunteen kroppaasi – ei vain jalkoihin.

Hinnat alkaen 30 €

Thaimaalainen hieronta

Perinteisessä thaimaalaisessa hieronnassa on tavallista öljyhierontaa voimakkaampi ote, mutta se voidaan tehdä myös hellästi. Kevyemmässä hieronnassa vaikutus on rauhoittava ja rentouttava. Thaimaalaisessa hieronnassa ei yleensä käytetä öljyä, mutta tämän hieronnan voit pyytää myös öljyhierontana. Painelutekniikkan voimaa säätelemällä vaikutetaan, hieronnan energisoivaan vaikutukseen. Syvähieronnan lisäksi tehdään erilaisia venytyksiä – lihasten ohella venytykset rentouttavat myös niveliä.

Hinnat alkaen 30 €

Aromahieronta

Rauhoittava ja rentouttava öljyhieronta! Valitse mieleisesi tuoksuvaihtoehto eteeristen öljyjen erikoissekoituksista. Hieroja vuorottelee akupainantatekniikkan ja rauhallisten, pitkien hierontaotteiden välillä – näin varmistetaan, että eteeriset öljyt imeytyvät ihoon mahdollisimman hyvin.

Hinnat alkaen 30 €

Thaimaalainen yrttihieronta

Yrttihierontahoidossa perinteistä thaihierontaa tehostetaan painelemalla ihoa höyryssä lämmitetyillä yrttinyyteillä (Look Pra Kop). Puuvillaiseen hierontakääreeseen laitetaan useiden eri yrttien sekoituksia. Aromaattiset yrtit hellivät aistejasi, virkistävät fiilistä ja nostavat energiatasoa.

Hinnat alkaen 50 €

Hieronnat odottavalle tai synnyttäneelle äidille

Tämä hieronta lievittää erilaisia jännitystiloja. Anna aikaa itsellesi, anna kehosi ja mielesi rentoutua.

Hinnat alkaen 50 €

Hyvä muistaa hierontaa valittaessa

Toisinaan diabetes,  jotkut sydän- ja verisuonisairaudet, hiljattain tehdyt leikkaukset ja tietyt ihosairaudet saattavat asettaa rajoituksia joillekin hieronnoille. Jos olet epävarma, suosittelemme keskustelua oman lääkärin kanssa hieronnan sopivuudesta sinulle. Myös raskauden aikana tai heti synnytyksen jälkeen hierottavaksi tulosta suosittelemme oman lääkärin konsultaatiota hieronnan sopivuudesta. Näistä on myös hyvä kertoa hierojalle varauksen yhteydessä tai ennen hierontaan saapumista.